Heeft u een vraag of wenst u specifieke informatie? Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer onze klantendienst.

Wat zijn de openingsuren?

Vrijdag: 13 uur tot 20 uur
Zaterdag: 10 tot 18 uur
Zondag: 10 tot 17 uur

Let wel: toegang is mogelijk tot 30 minuten voor sluitingstijd.


Welke betalingsmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Elke partner van Grand Depot Outlet bepaalt vrij per evenement welke de betaalmogelijkheden zijn. In de meeste shops kan u betalen met cash, Bancontact, Visa of Mastercard. Betalen met cadeaubonnen is helaas niet mogelijk.


Is Grand Depot Outlet toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Elke locatie van Grand Depot Outlet is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Huisdieren

Enkel assistentiehonden voor blinden en slechtzienden zijn welkom op het evenement. Andere huisdieren zijn niet toegestaan.


Hoe kom ik naar het evenement?

Registreer op voorhand online via onze ticketpagina voor slechts €5. Wie beschikt over een promocode kan deze invullen in het daarvoor voorziene veld op de ticketpagina.

Eenmaal op het evenement presenteert u uw uitgeprinte ticket meteen aan de scanning. U hoeft dus niet nogmaals aan te schuiven aan de kassa. Heeft u geen printer thuis? Geen probleem, toon aan de scanning gewoon de barcode op uw smartphone of tablet. Tickets aan de kassa zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.


Is er een vestiaire voorzien?

Al onze locaties bieden een bemande vestiaire aan om veilig uw spullen op te bergen. U betaalt 2 euro voor het eerste stuk en 1 euro per extra item. Grote koffers en zakken kosten 3 euro per stuk en worden verplicht afgegeven aan de vestiaire.

Uniek voor dit evenement is het ‘Drop & Shop’-punt. Om u onbezorgd te laten shoppen, kan u uw reeds aangekochte goederen gratis in bewaring geven. Opgelet, dit geldt enkel voor tassen met goederen die ter plekke werden aangekocht. Voor al uw andere spullen kan u terecht bij onze vestiaire.


Bereikbaarheid

Alle locaties hebben een centrale ligging en zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer, te voet en met de fiets. Bekijk hier de routebeschrijving per locatie:

Antwerp Expo
Flanders Expo
Nekkerhal (Brussels-North)
Namur Expo


Kan ik gratis parkeren?

U kan gratis parkeren op de openbare weg rondom onze evenementlocaties. Daarnaast is er ook een beveiligde parking voorzien tegen betaling. Voor meer info over de parkeermogelijkheden klik op de locatie naar keuze.

Antwerp Expo
Flanders Expo
Nekkerhal (Brussels-North)
Namur Expo


Zijn er pashokjes voorzien?

Elke outletpartner voorziet zelf al dan niet een pasmogelijkheid. Om uw shopgenot te vergroten, houdt u dus best uw maten in gedachten. Aangekochte artikels worden niet omgeruild of geretourneerd.


Wat is het verschil tussen Grand Depot Outlet en andere outlet events?

Grand Depot Outlet is uniek omdat het tal van merken uit diverse categorieën bundelt onder hetzelfde dak. Hierdoor geniet u op Grand Depot Outlet van een uitzonderlijk breed koopjesaanbod.


Ik heb geregistreerd, maar kan het event niet meer bijwonen?

Er is geen annulatie van uw registratie vereist. Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van volgende events. We hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen.


Ik heb een ticket gekocht, maar ik kan het event niet meer bijwonen?

Aangekochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald, zelfs niet in geval van verlies of diefstal. Tickets worden wel gescand op barcode en niet op naam. U kan uw ticket indien gewenst doorgeven aan iemand anders.


Kan ik iets eten of drinken tijdens Grand Depot Outlet?

U vindt op elke editie de mogelijkheid om iets kleins te eten en/of drinken. Afhankelijk van de editie kan u kiezen uit een gevarieerd aanbod op onze Food Plaza.


Zijn er openbare toiletten voorzien?

Elke locatie telt verschillende openbare toiletten. U betaalt 0,50 euro/toiletbezoek.
Toiletten zijn altijd aangeduid met een WC-pictogram.


Is er Wifi?

Er is steeds gratis Wifi beschikbaar. Maak verbinding met het netwerk van de locatie waar het evenement plaatsvindt. Na een korte registratie via de automatische link heeft u gedurende 24 uur verbinding met het Wifi-netwerk.


Mag er gerookt worden in de zalen?

Binnen geldt een algemeen rookverbod. Er zijn wel enkele rookzones voorzien buiten.