Grote merken aan lage prijzen

Topmerken aan duizelingwekkende prijzen, dat is Grand Depot Outlet! Wij brengen speciale aanbiedingen met tot wel 75% korting van populaire merken naar prijsbewuste consumenten toe.

Je kan je meermaals per jaar uitleven op onze shoppingevents. Elke mega outlet is uniek dankzij de diverse partners. Afhankelijk van de editie is er keuze uit een ruim aanbod fashion, beauty, sport, home & deco, kids en elektro. Hierdoor is er voor elk wat wils!

We kiezen keer op keer voor centraal gelegen en vlot bereikbare locaties. Onze events vinden afwisselend plaats in Antwerp Expo, Nekkerhal Brussels-North, Flanders Expo en Namur Expo.

En het is meer dan een standaard outlet event: bij onze Drop & Shop geef je gratis je koopjes in bewaring en kan je ongehinderd verder shoppen. Voor een snelle hap tussendoor kan je terecht op onze Food Plaza! Kom deze unieke shopping experience vastleggen op foto aan onze gratis fotobooth!

De ijzersterke combinatie van diverse merken met onze service en organisatie bezorgt jou altijd een exceptionele shopbeleving.

 

Bezoek Grand Depot Outlet!